Godt nytt år og velkommen til ny hjemmeside

Godt nytt år og velkommen til ny hjemmeside

Publisert av Lillian Mobæk den 23.12.20. Oppdatert 31.12.20.

Blaker og Sørum Historielag har nå fått ny hjemmeside. Nytt er Album med mange fine gamle bilder fra bygda. Sørum-Speilet har fått en omfattende bibliografi, som viser alle artikler hittil, og Facebook-innlegg vises nå på forsiden. Gjør deg kjent med siden, og gi gjerne tilbakemelding. 

Mye arbeid er gjort for å få hjemmesiden slik den fremstår nå, og det meste fra gammel hjemmeside er tatt med. Mer stoff kommer etter hvert. Sjekk hjemmesiden, og kom gjerne med tilbakemelding på epost til Lillian.  

Sørum-Speilet
Det er mange utgaver av Sørum-Speilet fra 1995 og til nå, og det krever noen klikk for å finne det ønskede bladet. Men alle nummer av Sørum-Speilet kan nå leses eller lastes ned i pdf-versjon. Se oversikt. Det er også laget en bibliografi med alle artikler fra Sørum-Speilet, se bibliografi.

Album med mye historie
Mange fine gamle bilder fra våre kjente og kjære nærområder i Blaker, Sørumsand, Sørum og Frogner finnes i Album. Takk til Lokalhistorisk utvalg, som i samarbeid med Sørum kommune, gjorde en stor innsats i 1970-årene med å samle og katalogisere gamle bilder fra bygda. Flere bilder er velkomne, så ta gjerne kontakt hvis du har bilder å bidra med.