Godt besøkt bokmesse på Nordli

Godt besøkt bokmesse på Nordli

Publisert av Lillian Mobæk den 01.07.22.

Blaker og Sørum Historielag arrangerte 18. og 19. juni 2022 bokmesse på Nordli. 📚 Der er det et stort utvalg av både gamle og nye bøker, flotte gamle bilder, kort, plansjer og diverse annet interessant. 

Lageret er ganske fullt, så det er viktig å få solgt en del saker - både for å få midler i kassa, og bedre plass.

Nordli  Nordli
Veslebygningen på Nordli, der Historielaget har kontor. Bygningen sett forfra og fra siden. Flott utsikt utover bygda der.

Gode tilbud. Det var mange gode tilbud på bokmessa, bl.a. et kjempetilbud på alle bygdebøkene for Sørum til kr 1000 for alle bindene samlet. Dette tilbudet gjelder fortsatt. I tillegg var det omvisning på kontoret, samt gratis kaffe og gode vafler. 

Godt utvalg  Fra åpningen av Vølneberg skole i 1923

Mange bra bøker, bygdebøker og annet. Og interessante gamle bilder, bl.a. fra åpningen av Vølneberg skole i 1923.

Om moter - i et gammelt ukeblad  En gammel skoleplansje

Litt av utvalget; mote- og bilbilder fra gammelt ukeblad, og skoleplansje.

Hyggelig bokmesse. Foto: Helge Seiertun  Elin og Helge er ganske fornøyde
Mange besøkende var der, og Elin og Helge fra styret i BSH ser fornøyde ut. 


Ny bokmesse
Mange kom på messa, og så seg omkring, og det ble solgt mye. Men fortsatt er det mye igjen, så det blir arrangert en ny bokmesse i august/september. Nærmere informasjon kommer etter ferien. 

 

«Kjenn-din-bygd»-tur
Historielaget har i mange år arrangert «Kjenn-din-bygd»-tur, men nå er det lenge siden sist. Denne turen er nå etterspurt, så til høsten vil det igjen bli arrangert en «Kjenn-din-bygd»-tur, med rundreise i gamle Sørum kommune. Det blir besøk på mange interessante steder, der deltakerne vil få god informasjon om lokalhistorien til de enkelte stedene. Turen annonseres etter ferien, og det vil bli påmelding. 


GOD SOMMER! 😎🍦🌺